Ciman over toekomst: In de MLS kan je van de ene op andere dag geruild worden

Ciman over toekomst: "In de MLS kan je van de ene op andere dag geruild worden"

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 16:10ma 10-06-2019 om 16:10

Laurent Ciman komt sinds het begin van dit kalenderjaar uit voor Toronto FC en heeft ook in zijn tweede termijn goed naar zijn zin in Canada. Ciman kijkt niet te ver vooruit en kan dus ook niet zeggen of hij ooit nog terugkeert op de Belgische velden.

"Momenteel zit ik in Canada en nadien zien we wel, al heb ik nog zin om enkele jaren verder te voetballen. Als het hier niet is, dan elders waar het beste is voor mijn familie. Ik heb twee jaar contract, maar in de MLS kan je van de ene op de andere dag geruild worden", beseft Ciman bij La Capitale.

Ciman maakte het al eens mee. De 20-voudig Rode Duivel vormde twee jaar lang een perfecte match met het Canadase Montreal Impact, maar werd desondanks in december 2017 tegen zijn zin getransfereerd naar FC Los Angeles. Via het Franse Dijon keerde hij bij Toronto FC terug in de Major League Soccer. Daar zit hij goed op zijn plaats. "Ik ben tevreden om in Toronto te zijn, ik heb er het plezier in voetbal teruggevonden en ik heb geen zin om te vertrekken", besluit Ciman.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws