Carrasco wil deze zomer terug naar Europa: Mijn manager is bezig

Carrasco wil deze zomer terug naar Europa: "Mijn manager is bezig"

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 11:00wo 05-06-2019 om 11:00

Als het aan Yannick Carrasco ligt, is hij bezig aan zijn laatste weken in de Chinese competitie. Onze landgenoot wil Dalian Yifang verruilen voor een club in Europa, stelt in Het Nieuwsblad.

Carrasco is momenteel bij de Rode Duivels en de flankspeler was samen met Champions League-held Divock Origi aan de beurt om de pers te woord te staan. Carrasco kreeg vragen over zijn toekomst en speelde open kaart. "Het is mogelijk dat ik naar Europa terugkom. Ik ben dichter bij mijn familie en daar is dat wat moeilijker. Mijn manager is bezig. De mogelijkheden zijn er om terug te keren naar Europa", citeert Het Nieuwsblad.

De 25-jarige Carrasco heeft geen spijt van zijn keuze voor China. "Ik heb het leven in China niet echt onderschat. Het was een mooie ervaring om daar te zijn. Maar nu wil ik dichter bij huis zijn", klinkt het. Hij denkt evenmin aan kwaliteiten te hebben ingeboet. "Het ritme ligt in China wel wat anders dan in Europa, dat is zo. Maar je kwaliteiten verliezen doe je daar zeker niet", besloot Carrasco.

Dalian Yifang nam Carrasco in februari 2018 voor 10,5 miljoen euro over van Atlético Madrid. Carrasco kwam tot op heden 36 keer in actie voor de Chinezen, waarin hij goed was voor veertien treffers en elf assists.

Poll

Was China een foute keuze van hem?

(169 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws