Of ik Rutten een bericht stuurde na zijn vertrek bij Anderlecht? Neen

"Of ik Rutten een bericht stuurde na zijn vertrek bij Anderlecht? Neen"

26-04-2019 23:16
3

Dit seizoen kregen heel wat jonkies een kans bij RSC Anderlecht. Sebastiaan Bornauw is er daar één van. Hij mocht debuteren en greep meteen zijn kans. Al was hij de laatste weken toch verdwenen uit het elftal.

Onder Hein Vanhaezebrouck kreeg Bornauw flink wat minuten. Na de komst van Fred Rutten stond Bornauw – mede door een blessure – echter amper tot nooit op het veld. "Ik was geblesseerd toen hij kwam en toen ik terug bij de groep kwam, voelde ik mij als een nieuwe speler", zegt Bornauw.

Een slechte relatie was er niet tussen de twee. Maar een goede ook niet meteen. "Ik kwam aan het einde in de ploeg. Zijn ontslag was wel verrassend. Of ik hem een bericht stuurde? Neen", aldus Bornauw aan La Dernière Heure.

Een berichtje kreeg Hein Vanhaezebrouck dan weer wel. "Ja, want hij was de man die mij lanceerde als profspeler. Ik ben hem daar dankbaar voor", besluit Bornauw.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@rscanderlecht trekt zondag naar ene kolkend Jan Breydelstadion. Maar dat zorgt niet meteen voor angst bij #Bornauw 😳 #cluand #clubbrugge #anderlecht #rsca #jpl

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on