Genk op titelkoers na knalpartij tegen Standard: Bij momenten heb ik genoten

Genk op titelkoers na knalpartij tegen Standard: "Bij momenten heb ik genoten"

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 11:48di 23-04-2019 om 11:48

KRC Genk kan de titel al ruiken, al staan er wel nog vijf matchen op de agenda. De Limburgers hebben een marge van zes punten op Club Brugge. Toch verwacht Tom Boudeweel dat de strijd quasi beslist is. Dat vertelt hij bij Sporza.

Na een overtuigende zege tegen Club Brugge, won Genk deze week autoritair op het veld van Standard. "Tegen Brugge speelde de leider met een enorme pressing, Genk versmachtte de titelverdediger. In Luik pakte het team het rustiger aan, maar bij momenten heb ik genoten. Zoals de 0-3 van Trossard. Die aanval  begon met 20 baltoetsen op de helft van de tegenstander."

Voetballes
De radioman zag hoe de Rouches tegen Genk op eigen veld geen poot aan de grond kregen. "Ik geef toe dat Standard dramatisch verdedigde, alsof het een training was, maar ik moest even terugdenken aan de driehoekjes van Ajax tegen Juventus in de Champions League."

Boudeweel ziet Genk dan ook de landstitel pakken dit seizoen. "Volgens de statistieken kroont Genk zich tot kampioen: nog nooit heeft iemand een kloof van 6 punten opgehaald. En mijn gevoel zegt hetzelfde."

Poll

Geeft Genk de voorsprong nog uit handen?

(507 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws