Genk moet vertrek van Trossard vrezen: Voor minder zie ik hem niet vertrekken

Genk moet vertrek van Trossard vrezen: "Voor minder zie ik hem niet vertrekken"

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 07:00vr 19-04-2019 om 07:00

Laatste update: vrijdag 19 april 2019 om 07:20vr 19-04-2019 om 07:20

Leandro Trossard is met KRC Genk aan een ijzersterk seizoen bezig. De flankaanvaller zelf draait ook op toerental, wat hem de interesse van verschillende grote clubs in Europa oplevert. Een vertrek deze zomer lijkt dan ook niet veraf.

Onder meer Arsenal en Wolfsburg werden al gelinkt aan de komst van Trossard. Josy Comhair, zijn makelaar, vertelt dat de Genk-aanvaller deze zomer het best voor een transfer kiest. "In België kan hij niets meer bijleren, hij is klaar voor de 'next step'. Alleen moet hij daarbij de juiste keuze maken", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Niet minder dan 20 miljoen euro
Maar welke club wordt het dan voor Trossard? "Arsenal zou kunnen. Maar voor zijn carrière is het wellicht beter dat hij eerst naar een club als Wolfsburg gaat. Als hij daar twee jaar speelt, kan hij nog altijd naar Arsenal. Ga je meteen naar Arsenal en speel je daar niet, dan wordt het mentaal wellicht een moeilijker verhaal", aldus Comhair.

Wat wel vaststaat, is dat Genk een stevige transfersom verwacht voor Trossard. "Voor minder dan 20 miljoen zie ik hem niet vertrekken", besluit zijn makelaar.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Waar zal Trossard volgend seizoen spelen?

(457 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws