'Geen Wesley voor de Rode Duivels, Martinez moet plannetje opbergen'

'Geen Wesley voor de Rode Duivels, Martinez moet plannetje opbergen'

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 14:30wo 17-04-2019 om 14:30

Roberto Martinez had een opvallend plan om voor extra stootkracht te zorgen bij de Rode Duivels. Zo wilde hij Wesley Moraes van Club Brugge naturaliseren. Dat plan moet Martinez nu opbergen.

Het Laatste Nieuws geeft aan dat er inmiddels al met Wesley werd gesproken over een mogelijke naturalisatie. De Braziliaan was wel gecharmeerd door de interesse, maar gaf aan niet voor de Rode Duivels uit te gaan komen.

De spits van Club Brugge heeft de hoop op de Braziliaanse nationale ploeg namelijk nog niet opgegeven. Zo hoopt Wesley erbij te zijn op de Olympische Spelen van 2020. Zijn doelpunten in de Champions League hebben hem alvast naamsbekendheid gegeven in Brazilië.

"Op dat vlak opende de Champions League best wat deuren, ja. Sindsdien schrijven de kranten over mij. Dat viel me nu wel op", zegt Wesley in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik speelde er nooit in de Brasileira en amper iemand kende me, maar nu... Zeker sinds Monaco en die goal. Mijn familie was super blij voor mij, omdat het een kinderdroom was.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws