Vormer haalt flink uit na Genk - Club Brugge: ‘Wat was onze vriend weer slecht’

Vormer haalt flink uit na Genk - Club Brugge: ‘Wat was onze vriend weer slecht’

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 07:02ma 15-04-2019 om 07:02

Laatste update: maandag 15 april 2019 om 07:26ma 15-04-2019 om 07:26

Club Brugge verloor met 3-1 op het veld van leider KRC Genk. Vooral de penaltyfase in het voordeel van KRC Genk wordt veel onder de loep genomen ook. Ook Ruud Vormer houdt zich niet stil.

Scheidsrechter Alexandre Boucaut legde de bal op de stip nadat de bal tegen de hand va Brandon Mechele kwam. Vormer vond de beslissing onterecht en laat tegenover Het Nieuwsblad duidelijk zijn onvrede merken. “Onze vriend Boucaut, hé. Wat was hij slecht”, haalt Vormer uit.

Club Brugge won maar één keer dit seizoen wanneer Boucaut een match van Blauw-Zwart floot. “In het verleden was hij al vaak tegen ons, dus dat wisten we op voorhand. Meteen na de wedstrijd kreeg ik een vloedgolf aan berichten van mensen die het een lachwekkende beslissing vonden”, aldus Vormer.

“Excuses zoeken bij die strafschop gaan we niet doen. Zij waren beter”, gaat Vormer verder. “Wij hebben het een beetje aan onszelf te danken. Maar ik hoop toch dat Clement nu eens toegeeft dat ze voor de titel gaan. Ik lees enkel dat Genk tweede wil worden...”

Poll

Heeft Vormer hier gelijk?

(1560 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws