Antwerp komt met officieel statement rond 'negatief klimaat dat gecreëerd wordt'

Antwerp komt met officieel statement rond 'negatief klimaat dat gecreëerd wordt'

Gepubliceerd: zaterdag 6 april 2019 om 15:48za 06-04-2019 om 15:48

Laatste update: zaterdag 6 april 2019 om 16:19za 06-04-2019 om 16:19

Bij Royal Antwerp FC is men niet te spreken over de teneur in bepaalde media de voorbije dagen. Blijkbaar was die behoorlijk negatief. De oudste club van het land is op de tenen getrapt en communiceert dat gevoel via een officieel statement.

'Als club communiceren wij naar de media en onze fans open en correct over goede en minder goede zaken. Tot nu toe liep de samenwerking met de media dan ook constructief. Daarom betreuren we het dat er vandaag, net voor de match tegen Anderlecht, door bepaalde journalisten een eerder negatief klimaat rond RAFC wordt gecreëerd', staat te lezen op de clubwebsite.

'Zeker omdat onze club net zo’n mooie prestatie neerzette tegen leider Genk, begrijpen wij die houding totaal niet, maar wij zullen ons daar niet verder door laten afleiden. De wedstrijd tegen Anderlecht is nu onze prioriteit en daar zullen onze Reds morgen alles voor geven in de strijd voor Europees voetbal', besluit Antwerp strijdvaardig.

Over welke artikels of nieuwtjes The Great Old het precies heeft, is niet helemaal duidelijk. Mogelijk doelt de club (deels) op de geruchten rond Dieumerci Mbokani. Die werd de voorbije dagen in verband gebracht met een terugkeer naar Anderlecht.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Antwerp gelijk?

(430 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws