Danjuma hint naar zomers vertrek: Iedereen weet dat ik ambitie heb

Danjuma hint naar zomers vertrek: "Iedereen weet dat ik ambitie heb"

06-04-2019 15:05 Laatste update: 15:11
8

Arnaut Danjuma is terug van weg geweest. Na vijf maanden blessureleed maakte hij op het veld van aartsrivaal RSC Anderlecht de beslissende goal (1-3). Zo heeft Club Brugge er plots een stevig wapen bij met het oog op de titelstrijd. Die krijgt dan ook prioriteit bij Danjuma.

De voorbije maanden werd de Nederlander nochtans overstelpt met transfergeruchten rond zijn persoon. Daar wil hij niet te veel op ingaan. "Momenteel weet ik van niets en mijn management moet nu niet met geïnteresseerde ploegen op de proppen komen. Mijn focus ligt nu op de Play-Offs", stelt Danjuma de fans van Club gerust.

Toch zegt de international geen nee tegen een zomerse transfer. "Natuurlijk charmeert die interesse", geeft hij toe. "Ik lees het wel, maar momenteel heb ik maar één doel: de titel pakken met Club Brugge. Want dan pas kun je door de grote poort vertrekken."

"Ik wil eerst iets terugdoen voor de fans en de club. Iedereen weet dat ik ambitie heb en ik ben daar ­altijd eerlijk over geweest. Maar ik loop niet op de zaken vooruit. ­Momenteel ben ik een speler van Club Brugge, de rest zien we wel na het seizoen", besluit Danjuma diplomatisch.