Castagne heeft voorkeur voor transfer: “Dat is mijn droom”

Castagne heeft voorkeur voor transfer: “Dat is mijn droom”

06-04-2019 12:46

Timothy Castagne kent een sterk seizoen. De vleugelverdediger maakt veel indruk bij het Italiaanse Atalanta Bergamo en ook bij de Rode Duivels heeft Castagne zijn plaatsje verdiend.

Tegenover Het Laatste Nieuws laat Castagne zich uit over een toekomstige transfer. "Er hebben al een pak ploegen geïnformeerd, ja. We zien wel. Eerst het seizoen goed eindigen en dan alles zorgvuldig bestuderen. Van de trainer tot de directie. Of het een stabiele club is en wie er op je positie speelt. Zit alles goed, dan moet je de stap dúrven te zetten.”

Castagne heeft ook een duidelijke voorkeur. “De Premier League blijft mijn droomcompetitie, maar alles hangt af van welke ploegen me willen. Liever een topclub in Italië dan een staartploeg in Engeland. Nu, het kan ook Duitsland of Spanje worden. China sowieso niet. (lacht) Dat kan ik je nu al zeggen.”

Prijskaartje
Atalanta zal zijn sterkhouder niet zomaar willen laten gaan. “Door die doelpunten en mijn interlands voor de Rode Duivels wil Atalanta straks zo'n 20 miljoen. Ik probeer er niet te veel over na te denken, maar het maakt me tegelijk ook trots. Toen ik bij Virton vertrok, dachten velen dat ik het niet ging maken. Als ze dan nu zo'n bedrag voor je geven... C'est fou."