Leko praat opnieuw over toekomst na zege tegen Gent: Het is triestig

Leko praat opnieuw over toekomst na zege tegen Gent: "Het is triestig"

31-03-2019 21:12
5

Ivan Leko was uiteraard een tevreden trainer na de 3-0 overwinning tegen KAA Gent. De Kroatische coach kreeg ook opnieuw vragen over zijn toekomst, maar daar wilde hij weinig over kwijt.

"We hebben fantastische voetbal gespeeld", verklaart Leko voor de camera van Play Sports. "Van de eerste tot de laatste minuut waren wij heel goed in alles wat moet in het moderne voetbal: pressing, snelheid, anticipatie,... Er was veel beweging en een goede balcirculatie. Het enige minpunt was onze efficiëntie. Anders was het misschien wel 7 of 8-0. Maar ik heb heel tevreden over wat ik vandaag gezien heb."

Er wordt de laatste tijd veel gespeculeerd over de toekomst van Leko. Zelf ontkent hij te zullen vertrekken na dit seizoen. "Dat heb ik niet gezegd. Ik heb veel foute dingen gehoord de laatste twee maanden. Het is triestig dat er gezegd wordt dat mijn relatie met de spelers en het bestuur niet goed is. Ik heb wel mijn beslissing genomen. Daar zal ik op 19 mei over communiceren. Nog zeven weken vol gas en daarna zien we wel", besluit Leko.

Lees ook: Vormer strooit met lof naar zijn ploegmaats: "Ik heb genoten vandaag"
Lees ook: Drama in Jan Breydelstadion: Horvath in tranen na overwinning tegen AA Gent