Vormer strooit met lof naar zijn ploegmaats: Ik heb genoten vandaag

Vormer strooit met lof naar zijn ploegmaats: "Ik heb genoten vandaag"

31-03-2019 20:16 Laatste update: 20:21
3

Club Brugge heeft zondagavond zijn eerste wedstrijd in Play-Off gewonnen. KAA Gent had geen schijn van kans in het Jan Breydelstadion en verloor met 3-0. Ruud Vormer was één van de uitblinkers en scoorde het eerste doelpunt van Blauw-Zwart.

"Fantastisch gespeeld", opent de Nederlander zijn interview voor de camera's van Play Sports. "Ook toen zijn nog met elf speelden, waren we heel goed. We hebben veel kansen gecreëerd, alleen hadden we misschien wat meer moeten scoren. Ik heb genoten vandaag."

Vormer maakte het eerste doelpunt, maar kreeg nadien nog een paar kansen. "Ik had er drie kunnen maken vandaag. Voor mij tellen gewoon de drie punten. Thuis moeten we proberen alles te winnen. Vandaag zijn we daar goed mee begonnen.

Het verschil tussen beide ploegen in het Jan Breydelstadion was zondag wel erg groot. "Ik denk dat Gent een goede ploeg heeft. Mijn complimenten aan het team. Wij moeten nu doorgaan naar Anderlecht. We moeten daar proberen punten te halen."

De strijd voor de titel lijkt nu te zullen gaan tussen Club Brugge, Standard en KRC Genk. "Het ligt allemaal heel dicht op mekaar. Je weet het gewoon niet. Wij kijken gewoon naar onszelf en moeten proberen veel wedstrijden te winnen", besluit Vormer.

Lees ook: Oppermachtig Club Brugge slaat matig KAA Gent helemaal knock-out