Schrijvers vocht zich terug in de basis bij Club Brugge: Een beetje dubbel

Schrijvers vocht zich terug in de basis bij Club Brugge: "Een beetje dubbel"

30-03-2019 20:34
1

Siebe Schrijvers is de laatste weken helemaal aan het ontbolsteren bij Club Brugge. De spits lijkt stilaan niet meer weg te denken uit de basiself van Ivan Leko. Daar heeft hij ook hard voor gewerkt.

Het heeft lang geduurd eer Schrijvers helemaal incontournable werd. Tegen Waasland-Beveren, een wedstrijd waarin Club Brugge niet goed was, zat de spits zelfs een hele wedstrijd op de bank.

"Dat is een periode waarin ik weinig speelde", legt Schrijvers uit. "Ik was minder op training. Ik had nadien een gesprek met de coach, en we zijn er wel uitgekomen. Ik heb een knop moeten omdraaien", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

Ontgoocheling
"Het was een beetje dubbel. Het lukte niet op training, ik haalde mijn niveau niet, maar anderzijds, die paar trainingen dat ik toch weer een goed gevoel kreeg, bleef ik in het weekend daarop weer zonder speelminuten", zegt de spits.

Schrijvers vocht zich toch terug in het team. "Ik heb die ontgoocheling iets te veel getoond. Ik sprak met zijn assistent (Edward Still, red.) na een training. Omdat ik weet dat die zo'n beetje de stem van Leko is... Ik ben gaan nadenken, sprak veel met mijn pa, en ik het gewoon weer de positieve vibe opgepakt van voordien", aldus Schrijvers.