Dahmane blijft maar scoren, ex-Bruggeling maakt zich onmisbaar voor La Louvière

Dahmane blijft maar scoren, ex-Bruggeling maakt zich onmisbaar voor La Louvière

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 19:31ma 25-03-2019 om 19:31

Hij mag dan al op pensioengerechtigde leeftijd zijn, voetballen kan Mohamed Dahmane (36) nog steeds. Dat bewijst hij wekelijks bij La Louvière.

De ploeg uit Wallonië staat momenteel ver op kop in de Tweede Amateurklasse. Het heeft maar liefst achttien punten voorsprong op eerste achtervolgers Hamoir. Daar mag het onder andere Dahmane voor bedanken. De ex-speler van onder andere Club Brugge is er wekelijks een uitblinker.

Met veertien doelpunten en twaalf assists heeft hij zijn ploeg al bijzonder vaak geholpen. Zo lijkt er toch nog een mooi einde te komen aan de carrière van Dahmane, die onder andere voor Eupen, Bursaspor, Club Brugge, Bergen en Genk uitkwam.

Duobaan
Al lijkt Dahmane zeker nog in de voetbalwereld te blijven. Dahmane kwam aan als speler bij La Louvière, maar is er inmiddels zelfs 'general manager/speler' geworden. "Ik had iemand nodig die de voetbalwereld kent", zegt voorzitter Husseyin Kazanci bij RTBF.

"Momo heeft deze ploeg gemaakt, een trainer gevonden en voor een echte familiesfeer gezorgd. Zonder hem was het niet mogelijk om deze club te doen herleven", aldus Kazanci.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws