'Manchester City wil transferrecord De Bruyne verbreken voor concurrent Kompany'

'Manchester City wil transferrecord De Bruyne verbreken voor concurrent Kompany'

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 10:24zo 24-03-2019 om 10:24

Manchester City is bereid om ver te gaan voor de handtekening van Milan Skriniar. De Engelse grootmacht zou maar liefst honderd miljoen euro willen betalen voor de centrale verdediger van Internazionale, zo meldt AS

Skriniar is een van de meest gewilde mandekkers van dit moment. De 24-jarige Slowaak maakt dit seizoen furore in Milaan en dat blijft niet onopgemerkt. Onder meer Manchester City is zeer geïnteresseerd in de Inter-collega van Stefan de Vrij. 

Afgelopen zomer zette Manchester United al alles op alles om Skriniar naar Manchester te halen, maar die pogingen strandden in schoonheid. City is nu ook overtuigd en wil zelfs nog meer geld betalen: een bedrag van honderd miljoen euro zou de Italiaanse clubleiding wellicht overtuigen. Ook Real Madrid is in de markt voor Skriniar, nu het nog onzeker is of Raphaël Varane komend seizoen nog in Bernabeú te bewonderen valt. 

Op dit moment is Virgil van Dijk nog de duurste verdediger aller tijden. Ruim een jaar geleden betaalde Liverpool ongeveer tachtig miljoen euro voor de aanvoerder van het Nederlands elftal. Mocht City inderdaad honderd miljoen euro betalen voor Skriniar, dan is hij ook de duurste clubaankoop ooit. Op dit moment is dat nog Kevin De Bruyne (76 miljoen euro). 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws