The Sun: PSG zwaait met portemonnee en haalt transfervrije Herrera op

The Sun: PSG zwaait met portemonnee en haalt transfervrije Herrera op

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 19:52do 21-03-2019 om 19:52

Paris Saint-Germain wil Ander Herrera na het seizoen overnemen van Manchester United, meldt The Sun donderdagavond. De 29-jarige Bask speelt al sinds 2014 op Old Trafford, maar beschikt over een aflopende verbintenis.

Manchester United wilde langer door met Herrera, maar volgens The Sun heeft er inmiddels een 'dramatic turnaround' plaatsgevonden: PSG heeft zich inmiddels gemeld voor de tweevoudig international van Spanje. Volgens de Britse tabloid kan de Baskische middenvelder een driejarig contract in Parijs ondertekenen en is hem een weeksalaris van 172 duizend euro in het vooruitzicht gesteld.

Herrera is zeker niet de enige speler die gratis weg dreigt te lopen uit Old Trafford. Aanvoerder Antonio Valencia beschikt eveneens over een aflopende verbintenis en lijkt, na tien jaar trouwe dienst, bezig aan zijn laatste maanden in dienst van The Red Devils. Ook de contracten van David de Gea, Matteo Darmian en Juan Mata lopen af. Manchester United heeft een optie om het contract van De Gea met één seizoen te verlengen, maar wil de doelman voor langere tijd binden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws