Anderlecht heeft grote transferslag beet: 'Eerstdaags volgt de bekendmaking'

Anderlecht heeft grote transferslag beet: 'Eerstdaags volgt de bekendmaking'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 07:00wo 20-03-2019 om 07:00

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 07:00wo 20-03-2019 om 07:00

RSC Anderlecht zit al enkele weken rond de onderhandelingstafel met Yari Verschaeren over een nieuw contract. Volgens Het Nieuwsblad bereikten beide partijen een akkoord en volgt er eerstdaags een officiële bekendmaking.

In november kreeg Verschaeren zijn eerste speelminuten bij paars-wit, sindsdien is de 17-jarige middenvelder niet meer weg te denken uit het elftal van Anderlecht. Daarom wilde de club zijn contract – dat in 2020 afloopt – sterk verbeteren.

Nieuw contract, hoger loon
Naast een langere verbintenis zal er ook een fikse loonsverhoging zijn voor Verschaeren. Momenteel heeft hij nog een eerste profcontract als jeugdspeler, maar daar komt dus één van de komende dagen verandering in.

Mede dankzij de inbreng van de groeibriljant behaalde Anderlecht alsnog een plaats in Play-Off 1. In twaalf wedstrijden was de jonge middenvelder goed voor één doelpunt en vier assists, al viel vooral zijn spelinzicht en technisch vermogen op. Verschaeren moet de komende jaren dan ook één van de steunpilaren worden in het Astridpark.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws