'Juventus richt pijlen op Portugees, maar heeft concurrentie van Manchester-clubs'

'Juventus richt pijlen op Portugees, maar heeft concurrentie van Manchester-clubs'

Gepubliceerd: woensdag 27 februari 2019 om 21:58wo 27-02-2019 om 21:58

Juventus heeft het vizier gericht op Joao Felix van Benfica. De koploper van de Serie A sprak onlangs met Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van het Portugese toptalent (19).

Dat meldt Sky Italy. Juventus heeft forse concurrentie, want ook Manchester City en Manchester United zitten achter de aanvallende middenvelder aan. Benfica sprak de afgelopen dagen zelfs al met de Engelse clubs. Joao Felix wordt gezien als een van de grootste talenten op de Europese velden en wordt naar verluidt gevolgd door de gehele Europese top.

Juventus is de laatste club waar Benfica mee gesproken heeft. De Oude Dame ziet in Joao Felix een speler voor de komende jaren. De jonge Portugees wordt in november 20 jaar en heeft dit seizoen vijftien competitiewedstrijden achter zijn naam staan. Daarin wist hij acht keer te scoren. Joao Felix deed niet mee in de Champions League-wedstrijden tegen Ajax. 

Het contract van Joao Felix loopt tot de zomer van 2024 en Benfica lijkt niet van plan om hem voor een papel en een ei te laten vertrekken. Duidelijk is ook niet wat hij op moet gaan leveren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws