Rutten en Leko hebben personeelsproblemen voor topper tussen Anderlecht en Brugge

Rutten en Leko hebben personeelsproblemen voor topper tussen Anderlecht en Brugge

Gepubliceerd: maandag 18 februari 2019 om 08:21ma 18-02-2019 om 08:21

Club Brugge en RSC Anderlecht waren de winnaars van speeldag 26. Zondag nemen Blauw-Zwart en paars-wit het tegen elkaar op in het Constant Vanden Stockstadion. Voor die match zitten Ivan Leko en Fred Rutten met de nodige zorgen.

Bij Anderlecht speelde Andy Najar zondag de match tegen Antwerp niet uit. De Hondurees kampt met een scheurtje in de hamstring. De wedstrijd tegen Club Brugge komt voor Najar te vroeg. Alexis Saelemaekers, die zondag nog inviel tegen Antwerp, kan daardoor nog eens in de basis verschijnen bij Anderlecht.

Ook op de andere flank zit Rutten met de nodige zorgen. De Nederlander probeert volgens Het Nieuwsblad Ivan Obradovic klaar te stomen, maar of de linkerflankspeler tijdig klaar gaat zijn voor Club Brugge is nog maar de vraag. Tegen Antwerp kregen Elias Cobbaut en Antiono Milic elk een helft om zich te bewijzen.

Achter de namen van Adrien Trebel en Landry Dimata blijft ook een vraagteken staan. De twee gaven zondag nog forfait tegen Antwerp. Beide spelers zijn op de sukkel door hun knie. 

Geen Mata en Poulain
De wedstrijd van Mata tegen KRC Genk begon goed. Mata bracht Club Brugge op voorsprong, maar viel daarna geblesseerd uit. Onderzoek moet uitwijzen of Mata klaar geraakt voor de matchen van donderdag tegen Salzburg en zondag tegen Anderlecht. Poulain moet dan weer geschorst toekijken in Brussel. De Franse verdediger pakte tegen KRC Genk zijn vijfde gele kaart van het seizoen.

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(515 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws