Vermoedelijke opstelling: drie nieuwe basiskrachten verwacht bij Club Brugge

Vermoedelijke opstelling: drie nieuwe basiskrachten verwacht bij Club Brugge

16-02-2019 11:50
2

Club Brugge leverde voorbije donderdag een topprestatie door FC Salzburg de eerste nederlaag van het seizoen toe te dienen (2-1). De knop moet echter razendsnel op, want zondag staat de levensbelangrijke topper tegen Racing Genk op het programma. Naar verwacht treedt Club Brugge met drie andere namen aan.

Het Nieuwsblad verwacht dat Sofyan Amrabat en Dion Cools geslachtofferd zullen worden. Zij stelden donderdagavond teleur en lagen sindsdien onder vuur. Het duo werd tijdens de rust naar de kant gehaald ten koste van Benoît Poulain en Krepin Diatta. Met hun goede invalbeurten hebben zij zich volgens de krant in de basis gespeeld.

Emmanuel Dennis is de derde kracht die uit de basis verdwijnt, maar in zijn geval heeft het te maken met een schorsing. Dennis werd tegen KAA Gent (1-1) met direct rood van het veld gestuurd. De Nigeriaan moet tegen Genk nog een keer vanaf de tribune toekijken. Clinton Mata komt zodoende in de ploeg op de rechterflank, Diatta zal op links starten.

Vermoedelijk elf (3-5-2): Horvath; Poulain - Mechele - Denswil; Mata - Vormer - Vanaken - Rits - Diatta; Wesley - Schrijvers