Ik geloof er wel in dat Anderlecht dit seizoen weer zal opstaan

"Ik geloof er wel in dat Anderlecht dit seizoen weer zal opstaan"

14-02-2019 20:18
7

Met een magere vier op twaalf is Anderlecht niet al te best begonnen aan 2019. Ook onder Fred Rutten heeft de club het moeilijk en wordt het strijden om Play-Off 1. Toch is er nog hoop.

Zo gelooft Philippe Albert dat Anderlecht Play-Off 1 zal halen. En daarin kan Anderlecht misschien weleens uithalen. "In tegenstelling tot velen geloof ik er wel in dat Anderlecht weer zal opstaan", zegt Albert bij Sudpresse.

"Ook al waren de resultaten onder Fred Rutten tot dusver nog niet bevredigend, qua spel was er wel al beterschap merkbaar", geeft de analist aan.

Veel talent
Volgens hem is de kern ook sterker dan wat het nu laat zien. "We mogen ook niet vergeten dat Paars-Wit over heel wat talentvolle spelers beschikt met Dimata, Kums, Trebel, Verschaeren... Op een gegeven moment zal dat talent altijd bovendrijven en het verschil maken."

"Ik denk dat Antwerp het dit weekend niet makkelijk zal krijgen. Dat gezegd zijnde zal Anderlecht ook klaar moeten zijn, zowel mentaal als fysiek, tegen een Antwerp met een ruwe reputatie", besluit Albert.