Marin praat over toekomstplannen: Weet nooit wat ik moet antwoorden

Marin praat over toekomstplannen: "Weet nooit wat ik moet antwoorden"

13-02-2019 21:23

Razvan Marin is ook dit seizoen onder Michel Preud'homme één van de sterkhouders bij Standard Luik. De Roemeense middenvelder droomt echter van een grotere competitie en sluit een transfer niet uit.

"Toen ik voor Viitorul voetbalde, was er al interesse van Italiaanse, Engelse en Spaanse teams. Standard was echter de eerste club die me een concrete aanbieding deed, die geld op tafel legde. Ik wist waar ik tekende: in een sterkte competitie en bij een van de beste clubs", vertelde Marin aan Sport/Voetbalmagazine.

"Als die vraag me gesteld wordt, weet ik nooit wat ik moet antwoorden. Ooit zou ik wel in een grote competitie zoals de Italiaanse, de Duitse, de Engelse, de Spaanse, de Franse willen voetballen bij een ploeg die meedoet voor de prijzen", vervolgde de Roemeen, die voor zichzelf geen carrièreplan heeft uitgetekend.

"Neen, want dat hangt van zoveel factoren af. Als een ploeg afkomt met tien of vijftien miljoen en ik heb zin om ernaartoe te gaan, maar Standard laat me niet gaan, dan kan ik daar niets aan veranderen. Ik ga hier sowieso niet vertrekken voor het geld, alleen om een nieuwe stap te zetten in mijn carrière", besloot Marin.

Lees ook: Standard-sterkhouder weet het zeker: ''Daar kan Anderlecht niet aan tippen''