Vlcek (ex-RSCA) kijkt Genk in de ogen: “Geen aantrekkelijke affiche voor de fans

Vlcek (ex-RSCA) kijkt Genk in de ogen: “Geen aantrekkelijke affiche voor de fans"

Gepubliceerd: woensdag 13 februari 2019 om 17:46wo 13-02-2019 om 17:46

De fans van RSC Anderlecht zullen ongetwijfeld nog Stanislav Vlcek kennen. De ex-speler van paars-wit neemt het donderdag op tegen KRC Genk. Niet als voetballer, maar als teammanager Slavia Praag. In Het Laatste Nieuws blikt Vlcek vooruit op het Europa League-duel.

Wat vindt Vlcek van Genk? "Een sterke tegenstander hé. We kijken ernaar uit om ons te meten met een topteam uit België. Maar vraag aan het publiek hier hoe ze over die ploeg denken... "

"Misschien dat ze Genk kennen omdat Pudil daar gevoetbald heeft of omdat ze Sparta Praag uit de Champions League hielden in 2002. Het is geen aantrekkelijke affiche voor de fans. En het was niet onze wens om tegen hen uit te komen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Wie haalt volgens Vlcek de volgende ronde? "We voetballen bij momenten snel en agressief. En het is wel zo dat we negentig minuten lang honderd procent geconcentreerd kunnen spelen. Als ons dat lukt, kunnen we iedereen kloppen. Zijn wij underdog of favoriet? Het is fiftyfifty, vermoed ik."

Lees ook: Ook goed nieuws voor Genk-fans: "Trossard kan spelen tegen Slavia Praag"

Poll

Wie haalt de volgende ronde?

(234 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws