'Napoli wil dubbelslag slaan in Eindhoven: twee smaakmakers PSV in beeld'

'Napoli wil dubbelslag slaan in Eindhoven: twee smaakmakers PSV in beeld'

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2019 om 12:47wo 06-02-2019 om 12:47

Hirving Lozano en Steven Bergwijn zijn de spelers die het meest in verband worden gebracht met een vertrek bij PSV. In Italië wordt gemeld dat SSC Napoli zelfs een dubbelslag zou willen slaan in Eindhoven.

Volgens Il Mattino staan meerdere spelers voor een vertrek bij Napoli. Marek Hamsik vertrekt en het is goed mogelijk dat ook Dries Mertens, José Callejon en Allan volgend seizoen niet meer in Napels te bewonderen zijn. Als versterkingen heeft Napoli zowel Lozano als Bergwijn op de lijst staan. De Mexicaan staan bovenaan dat lijstje, ook al omdat trainer Carlo Ancelotti tijdens het WK in Rusland bijzonder gecharmeerd raakte van Chucky. "Barella is een sterke speler en voor Lozano zou ik een moord doen", zei Ancelotti vorige maand nog.

Op Lozano zou Napoli, na een eerder bod van 30 miljoen euro, een verhoogd bod van 34 miljoen euro hebben gedaan. Dat is voor PSV niet genoeg: de Eindhovenaren verlangen veertig miljoen euro voor Lozano, die nog tot medio 2023 onder contract staat.

Daarnaast houdt Napoli ook de verrichtingen van Bergwijn nauwlettend in de gaten. Voor de 21-jarige Nederlander zou de huidige nummer twee van de Serie A zo'n dertig miljoen euro overhebben. De vraag is of dat genoeg is, aangezien meerdere clubs in Europa interesse hebben in de aanvaller. Bergwijn heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2022.

Plaats een reactie

Wankstar123 +2668
woensdag 6 februari 2019 om 13:11
Als ze voor De Jong 80 mil vragen mogen ze voor Lozano zeker hetzelfde vragen! Is ook nog jong en heeft meer bewezen dan Frenkie
Vind ik leuk
camargue +6555
woensdag 6 februari 2019 om 14:13
in Nederland is men ook alles aan het leegroven ... terug naar af !
Vind ik leuk
woensdag 6 februari 2019 om 17:34
Maar wel terug naar af met een goed gevulde portefeuille. Dan kan je daar toch wel iets mee doen.
Vind ik leuk
camargue +6555
woensdag 6 februari 2019 om 17:37
dat klopt maar het zijn bijna allemaal zelf opgeleide jeugdspelers dat ze kwijt gaan geraken. Oftewel hebben ze daar bij de jeugd dan vervanging zitten oftewel moet je ook op zoek naar jong talent in het buitenland en hopen dat die op korte termijn doorbreken.

Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws