Batshuayi zal eerste doelpunt moeten maken als invaller, Benteke start wél

Batshuayi zal eerste doelpunt moeten maken als invaller, Benteke start wél

02-02-2019 15:11 Laatste update: 15:44

Na een thriller van jewelste vond Michy Batshuayi op de slotdag van de transfermarkt dan toch nog een nieuwe club. Crystal Palace huurt de Rode Duivel tot het einde van het seizoen. Sommigen droomden al van een basisplek dit weekend, maar dat blijkt ietwat voorbarig.

Batshuayi is wel degelijk opgenomen in de wedstrijdselectie van Palace, dat het opneemt tegen het Fulham FC van Denis Odoi. Als de aanvaller minuten maakt, zal dat echter als invaller gebeuren, aangezien hij op de bank start. Zo is het voorlopig nog even wachten op een Belgisch spitsenduo in de Premier League.

Christian Benteke loopt immers ook nog rond bij de Londense traditieclub. De oud-spits van onder meer Liverpool FC verschijnt wél aan de aftrap, voor het eerst sinds 1 september nota bene. Bij een invalbeurt van Batshuayi zou het dus kunnen dat beide landgenoten samen op het veld staan.

Dat Batshuayi een belangrijke pion moet worden voor Crystal Palace in de tweede seizoenshelft, staat hoe dan ook als een paal boven water. Trainer Roy Hodgson liet al weten in de wolken te zijn met zijn komst.