Anderlecht onherroepelijk na wintermercato: 'Zes spelers vliegen naar de B-kern'

Anderlecht onherroepelijk na wintermercato: 'Zes spelers vliegen naar de B-kern'

01-02-2019 07:00 Laatste update: 07:00
5

RSC Anderlecht heeft op de laatste dag van de wintermercato de komst van Yannick Bolasie kunnen afronden. Uitgaand liet paars-wit dan weer Mohamed Dauda gaan. Anderlecht wilde graag nog meerdere spelers van de hand doen, maar daar slaagde het niet in.

Het Nieuwsblad schrijft dat er in totaal elf spelers mochten vertrekken bij Anderlecht, maar uiteindelijk zoekt op de laatste dag enkel Dauda – nota bene een eigen jeugdproduct van de Brusselaars – andere oorden op. Daarnaast vertrokken ook Ryota Morioka (Charleroi) en Knowledge Musona (Lokeren) uit het Astridpark.

Te weinig vertrekkers
Dat betekent dat Anderlecht nog opgescheept zit met verschillende overbodige spelers. Zo blijven Dennis Appiah, Kenneth Saief, Luka Adzic, Kristal Abazaj, Dante Abdoun en Hannes Delcroix gewoon in het Astridpark. De kans is reëel dat zij allen naar de B-kern worden gestuurd.

Wie daar al zit, is Ognjen Vranjes. Paars-wit hoopte de Bosniër nog te lozen op Transfer Deadline Day, maar dat lukt niet. Ook hij zal de komende tijd wellicht niet welkom zijn bij de troepen van Fred Rutten.