OFFICIEEL: Lerager verlaat Bordeaux en verhuist voor zes maanden naar Italië

OFFICIEEL: Lerager verlaat Bordeaux en verhuist voor zes maanden naar Italië

Gepubliceerd: dinsdag 29 januari 2019 om 21:20di 29-01-2019 om 21:20

Laatste update: dinsdag 29 januari 2019 om 21:20di 29-01-2019 om 21:20

Lukas Lerager heeft een mooie transfer versierd. De ex-speler van Zulte Waregem verlaat Bordeaux en trekt op huurbasis naar de Italiaanse eersteklassers FC Genoa.

Dat meldt L'Equipe. De Deense middenvelder wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd door Genoa, dat ook een aankoopoptie van zes miljoen euro afdwong. Met de transfer van Lerager ziet Bordeaux één van zijn sterkhouders vertrekken. 

De Deense international werd in de zomer van 2017 weggeplukt bij Zulte Waregem, waar hij veel indruk maakte. Lerager speelde 44 wedstrijden voor Essevee en scoorde daarin zes keer. Hij werd voor een recordbedrag verkocht aan Bordeaux.

Bij de Zuid-Franse club werd hij meteen basisspeler en nu ziet hij zijn goede prestaties beloond met een mooie transfer naar Italië. Lerager speelde 67 wedstrijden voor Bordeaux en maakte daarin drie doelpunten.

Update 21.20: De transfer van Lukas Lerager is officieel afgerond. Dat laat Bordeaux weten via zijn officiële kanalen. De Deense middenvelder trekt voor zes maanden naar het Italiaanse Genoa, dat ook een aankoopoptie heeft afgedwongen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws