UPDATE: RSCA heeft nieuwe spits binnen: Ferreyra op weg naar Brussel

UPDATE: RSCA heeft nieuwe spits binnen: "Ferreyra op weg naar Brussel"

29-01-2019 14:31 Laatste update: 14:29
39

Anderlecht is nog steeds op zoek naar extra slagkracht voor zijn aanvalslinie. Daarvoor lijkt Facundo Ferreyra de meest concrete piste.

Het zag ernaar uit dat Sassuolo Ferreyra zou binnenhalen, al lijkt Anderlecht nu opnieuw in pole-position te liggen volgens het Portugese A Bola. Ook de Turkse topclubs Fenerbache en Galatasaray houden de situatie rond Ferreyra in de gaten.

Het hoge loon van de spits, meer dan 2 miljoen euro per jaar, zou Anderlecht volgens de krant niet afgeschrikt hebben. Benfica zou Ferreyra liefst definitief verkopen, al staat de club ook niet weigerachtig tegenover een uitleenbeurt met aankoopoptie. De enige voorwaarde is dan wel dat die minstens 10 miljoen euro bedraagt.

Mislukt
Anderlecht probeerde deze zomer ook al om Ferreyra aan te trekken, toen ging transfervrij van Shaktar Donetsk naar Benfica. Daar is Ferreyra echter volledig mislukt. Hij kwam in Portugal slechts in acht wedstrijden aan de bak en maakte daarin slechts één doelpunt.

Update 14.32: Het Nieuwsblad weet dat Ferreyra op weg is naar België. Anderlecht zou Ferreyra voor 18 maanden huren van Benfica. Er zou al een akkoord zijn tussen de clubs, enkel de speler moet nog overtuigd worden, maar dat zou geen probleem vormen.