UPDATE: 'Anderlecht grijpt mis, Argentijnse spits verhuist naar Italiaanse club'

UPDATE: 'Anderlecht grijpt mis, Argentijnse spits verhuist naar Italiaanse club'

28-01-2019 21:40 Laatste update: 21:41
16

RSC Anderlecht heeft de zoektocht naar een nieuwe spits nog niet opgegeven. Het wil deze winter nog een nieuwe aanvalsleider in huis halen. Daarvoor denkt het misschien aan een oud target.

Afgelopen zomer wilde het Facundo Ferreyra in huis halen. De spits leek dicht bij een akkoord met paars-wit te staan, maar koos uiteindelijk voor Benfica. Geen al te beste keuze, zo blijkt. De Argentijn komt er amper aan bod en mag vertrekken.

Daar wil Anderlecht van profiteren. Volgens O Jogo heeft Anderlecht het vizier opnieuw gericht op de Argentijn. Het hoopt hem deze winter nog over te kunnen nemen van Benfica, waar hij helemaal mislukt is. Anderlecht zal echter snel moeten werken. Zo is er heel wat interesse in Ferreyra. Sassuelo heeft volgens Italiaanse media zelfs al een akkoord bereikt met de spits.

Ferrerya speelde amper acht wedstrijden voor de Portugese topploeg. Daarin kon hij één keer scoren. Bij Benfica speelde hij nog maar één competitiewedstrijd sinds twee september. Hij viel eind 2018 achttien minuten in tegen Rio Ave.

Update 28/01 8.31: Ook Het Laatste Nieuws meldt nu dat Anderlecht weer aan Ferreyra denkt als nieuwe spits. Net zoals Azmoun heeft de Argentijn een aardig prijskaartje. Daarnaast verdient hij jaarlijks maar liefst 2,2 miljoen euro in Portugal.

Update 28/01 21.40: Anderlecht lijkt naast Facundo Ferreyra te grijpen. De Argentijnse aanvaller is volgens Het Laatste Nieuws op weg naar de Italiaanse laagvlieger Sassuolo.