Spurs-back Aurier weer in opspraak: nacht in de cel na aangifte vriendin

Spurs-back Aurier weer in opspraak: nacht in de cel na aangifte vriendin

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 om 09:16wo 16-01-2019 om 09:16

Tottenham Hotspur-back Serge Aurier was afgelopen weekend niet van de partij tegen Manchester United, omdat hij in de nacht van zaterdag op zondag in de cel zat. De Ivoriaanse verdediger werd opgepakt na een beschuldiging van mishandeling door zijn vriendin. 

Dat nieuws meldt boulevardkrant The Sun woensdag. De vriendin van Aurier, reality-ster Hencha Voigt, belde zaterdagavond de politie en gaf aan mishandeld te zijn door haar partner. Aurier werd ingerekend en zat 'enkele uren' in de cel. De Ivoriaan, die de beschuldigingen stellig ontkent, mocht vrij snel weer naar huis. Woordvoerders van de lokale autoriteiten én van Spurs bevestigen het incident. Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino selecteerde Aurier niet voor het duel met Man United van zondagavond. 

Spurs nam Aurier in de zomer van 2017 over van Paris Saint-Germain. In Frankrijk kwam de rechtsback óók al regelmatig in opspraak. In september 2016 werd hij schuldig bevonden aan mishandeling van een agent. Een halfjaar eerder werd hij na een bezoek aan een nachtclub in Parijs ook al eens ingerekend.  

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws