Henry wil Rode Duivel er dolgraag bij: 'Engelse clubs strooien roet in het eten'

Henry wil Rode Duivel er dolgraag bij: 'Engelse clubs strooien roet in het eten'

13-01-2019 10:19 Laatste update: 10:39
2

De kans is bijzonder groot dat Michy Batshuayi de tweede seizoenshelft doorbrengt onder de vleugels van Thierry Henry. Het Franse icoon wil onze landgenoot erg graag naar AS Monaco halen, waar hij aan het roer staat.

Zaterdag kwam naar buiten dat de huurdeal met Chelsea FC al in kannen en kruiken is, maar volgens Foot Mercato is dat voorbarig. Het Franse medium meldt dat Monaco nog concurrentie krijgt vanuit de Premier League. West Ham United en Everton FC zouden ook in de markt zijn voor Batshuayi.

Toch lijkt het weinig twijfel te leiden dat de aanvaller straks in Monaco aan de slag gaat. Henry zou Batshuayi de voorbije weken warm gemaakt hebben voor een overstap via berichtjes naar de smartphone van onze landgenoot. "Ik ken hem goed, hij kan interessant zijn voor ons", vertelde Henry daar enkel over.

Tussen augustus en december was Batshuayi actief bij Valencia CF. Daar kende hij echter niet zijn beste periode. De Rode Duivel wist zich niet te verzekeren van een basisstek en leek bovendien zijn neusje voor de goal verloren. Die wil hij terugvinden in het Prinsdom.