UPDATE: 'Voorzitter bevestigt overeenkomst voor Batshuayi'

UPDATE: 'Voorzitter bevestigt overeenkomst voor Batshuayi'

Gepubliceerd: zondag 13 januari 2019 om 23:20zo 13-01-2019 om 23:20

Laatste update: zondag 13 januari 2019 om 23:27zo 13-01-2019 om 23:27

Michy Batshuayi heeft een mindere periode achter de rug. De spits keert terug van een mislukte uitleenbeurt aan Valencia. Werkgever Chelsea is op zoek naar een oplossing en het ziet er naar uit dat AS Monaco een topkandidaat is.

Goal meldt dat de zaakwaarnemer van Batshuayi, Meissa N’Diaye, in Monaco is om een toekomstige transfer te bespreken. Een definitieve overgang is bespreekbaar, maar een huurdeal in januari lijkt plausibeler te zijn. Overigens is ook Everton geïnteresseerd.

Coach Thierry Henry wil alvast herenigd worden met de Rode Duivel. “Ik ken hem goed, we waren hecht in de Belgische nationale ploeg. We zullen zien wat er nu gaat gebeuren, hij is een interessante speler”, liet de oefenmeester van de Monegasken weten.

Update 12/01, 21.44: Volgens journalist Sacha Tavolieri is de huurdeal tussen AS Monaco en Chelsea beklonken. Naar verluidt zal de Franse club de Rode Duivel voor zes maanden huren zonder aankoopoptie.

Update 13/01 13.45: Het Amerikaanse ESPN is de volgende bron die bevestigt dat Batshuayi op weg is naar AS Monaco. Er zou inderdaad geen sprake zijn van een optie tot koop. Naar verluidt legt Batshuayi zondag zijn medische testen af in het Prinsdom, waarna hij maandag kan worden gepresenteerd.

Update 13/01, 23:20: De voorzitter van AS Monaco Vadim Vasilyev heeft tegenover Canal + bevestigd dat Batshuayi op huurbasis naar de Franse club zal verkassen. Er is een overeenkomst bereikt tussen beide clubs.

Poll

Is Monaco een goede club voor Batshuayi?

(553 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws