Solskjaer voorspelt grote toekomst: 'Hij kan een absolute topspits worden'

Solskjaer voorspelt grote toekomst: 'Hij kan een absolute topspits worden'

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 13:01za 12-01-2019 om 13:01

Ole Gunnar Solskjaer is bijzonder te spreken over de ontwikkeling van Marcus Rashford. De 21-jarige aanvaller van Manchester United maakt indruk sinds de Noor het roer bij The Red Devils overnam van José Mourinho.

Manchester United speelt zondagmiddag uit bij Tottenham Hotspur en Solskjaer vergelijkt zijn pupil met de aanvalsleider van Spurs. "Hij kan een absolute topspits worden", tekent Sky Sports op uit de mond van de tijdelijke manager van United. "We kunnen het hebben over Harry Kane en hoe goed hij is, maar ik ben er zeker van dat Marcus de potentie heeft om even goed te worden."

"Hij is beangstigend snel en daarnaast is hij sterker geworden, waardoor hij de bal voor ons in de ploeg kan houden", vervolgt Solskjaer zijn lofzang op Rashford. "Hij is een hele fijne speler om mee samen te werken en dat belooft veel voor de toekomst."

Solskjaer krijgt zondag tegen Spurs de kans om geschiedenis te schrijven. Als de Noor met United wint op Wembley is hij officieel de coach met de beste start die The Red Devils ooit gehad hebben. Nog nooit slaagde een manager van United erin om zijn eerste zes wedstrijden te winnen.

Plaats een reactie

Knightofh +883
zaterdag 12 januari 2019 om 13:09
Ik snap nog altijd niet goed waarom men in België het woord potentie idpv potentieel is gaan gebruiken. Dit is iets vanuit Nederland dat men is gaan overnemen...

Terwijl als ik het woord potentie lees of hoor ik steeds aan impotentie moet denken. Wat toch niet bepaald leuk is om te hebben.
Vind ik leuk
zaterdag 12 januari 2019 om 13:18
Impotentie lijkt me inderdaad niet zo leuk om te hebben, potentie daarentegen 🤣
Vind ik leuk
Vlad +4219
zaterdag 12 januari 2019 om 13:19
Wordt dat dan ook impotentieel?
Vind ik leuk
Smuuw +1344
zaterdag 12 januari 2019 om 14:19
Omdat het louter copy-paste is vandaar deze woordenschat
Vind ik leuk
JoeCanoe +1326
zaterdag 12 januari 2019 om 14:50
Solskjaer komt in de kleedkamers he ... mogelijk dat hij daar wel ziet over hoe het met de potentie van Rashford is gesteld.

Ik herinner mij echter bepaalde supportersliederen over Lukaku die stelden dat hij op dat vlak ook stevig zou scoren 🤣
Vind ik leuk
AlexGMillian +1290
zaterdag 12 januari 2019 om 18:52
Potentie is inderdaad de verkeerde term lol. Dat zijn van die "journalisten" die 24/7 op hun computer zitten en via verscheidene kanalen gebrainwashed worden en bastardwoorden gebruiken zonder dat ze het zelf beseffen, omdat het voor hun die "nerd PC taal" ineens de hoofdtaal wordt. Dat heb je altijd met sites als dit. Dat zijn mensen die nooit bij een Belgische krant zullen werken.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws