Vanaken zelf is natuurlijk niet haalbaar, maar zo'n type heeft Anderlecht nodig

"Vanaken zelf is natuurlijk niet haalbaar, maar zo'n type heeft Anderlecht nodig"

02-01-2019 11:53
23

Slecht, slecht en nog eens slecht: met dat gevoel kijkt RSC Anderlecht terug op 2018. Nieuw jaar, nieuwe kansen, en dus gaan de Brusselaars in eerste instantie op zoek naar kwaliteit in de mercato van januari. Frank Raes weet dat dat absoluut noodzakelijk is.

De commentator gaf eerder al aan dat het huidige Anderlecht kwaliteit ontbeert. "Zoals Michael Verschueren al zei: in elke linie is er versterking nodig. Ze moeten een goeie tien zoeken, vooraan moet een betere spits lopen dan Santini en achteraan kan Bornauw Anderlecht ook nog niet naar hogere pieken stuwen", somt Raes de lacunes op bij Sporza.

"In elke linie moet Anderlecht iemand vinden die er meteen staat en die ook een leider is. Maar begin maar eens te zoeken, hé. Als je goed bent, dan speel je meestal. Anderlecht heeft iemand als Hans Vanaken nodig", trekt Raes een parallel met Club Brugge. "Vanaken zelf lijkt natuurlijk niet haalbaar, maar zo'n type moet komen. Die lopen ook in het buitenland rond, maar je moet geluk hebben."