Middenvelder biedt zichzelf aan: Terugkeren naar België? Waarom niet?

Middenvelder biedt zichzelf aan: "Terugkeren naar België? Waarom niet?"

31-12-2018 14:00
4

Het gaat de laatste maanden niet meer zo goed met Stef Peeters (26), ex-speler van STVV. De middenvelder zit vooral op de bank bij Caen uit de Ligue 1. Een transfer naar België staat in de sterren geschreven.

Peeters zegt daar alvast geen nee tegen, zo verkondigt hij in Het Belang Van Limburg. "Ik moet me op 1 januari wel nog melden op training en dat zal ik ook doen. Maar in Frankrijk blijven voetballen zie ik niet zitten. Er zijn ook geen opties op dat vlak. Terugkeren naar België? Waarom niet. Het is sowieso een voordeel om kort bij huis te spelen. Het belangrijkste is dat ik opnieuw veel kan spelen en ritme kan opdoen."

Toch vindt hij zelf niet dat naar Caen gaan een verkeerde keuze was. "Op anderhalf jaar tijd speelde ik toch dertig wedstrijden in de Ligue 1 en die is van een veel hoger niveau dan de Belgische competitie. Er wordt ook op een andere manier getraind. Ik zou elke voetballer aanraden om het eens in het buitenland te proberen. Het kan je ontwikkeling alleen maar ten goede komen."