Bölöni geeft Antwerp-fans hoop: Als Geoffry zo speelt, zal hij titularis blijven

Bölöni geeft Antwerp-fans hoop: "Als Geoffry zo speelt, zal hij titularis blijven"

27-12-2018 16:47
2

De supporters van Royal Antwerp FC kregen woensdag een dubbele reden om feestend het nieuwe jaar in te duiken. Niet alleen won The Great Old met 2-1 van Royal Excel Moeskroen, publiekslieveling Geoffry Hairemans blonk ook nog eens uit.

De linkspoot stond voor het eerst sinds begin september in de basis bij Antwerp. Ontgoochelen deed hij allerminst. Integendeel, zowat al het gevaar begon bij Hairemans. "Hij speelde de wedstrijd waarop ik al achttien maanden zat te wachten", moet Laszlo Bölöni bekennen bij Gazet van Antwerpen.

Dat deed de coach plezier. "Geoffry is een charmante jongen, een goed persoon ook. Ik feliciteer hem. Zijn traptechniek kan onze ploeg écht helpen in eerste klasse. Maar hij moet nog meer vanaf minuut één het spel leren maken. Vanaf minuut één wil ik de intensiteit zien die hij tegen Moeskroen liet zien. Alleen zo zal zijn efficiëntie de hoogte ingaan", geeft Bölöni mee.

Weer gelanceerd?
De vraag rijst natuurlijk of Hairemans nu definitief opnieuw in de bovenste schuif ligt. Of drijft Lior Refaelov, geschorst tegen Moeskroen, de Antwerpse chouchou straks gewoon weer naar de bank? "Als Geoffry ook de komende weken en maanden op een correcte en positieve manier speelt, aanvallend én verdedigend, dan zal hij titularis blijven. Ik zou alvast de gelukkigste mens ter wereld zijn", is Bölöni duidelijk. Zelf denkt Hairemans alvast na over zijn toekomst.