Publiekslieveling Antwerp oogt op vertrek: “Ik ben niet tevreden”

Publiekslieveling Antwerp oogt op vertrek: “Ik ben niet tevreden”

27-12-2018 09:01
4

Antwerp herpakte zich tegen Moeskroen na de zware nederlaag tegen Club Brugge. Publiekslieveling Geoffry Hairemans mocht nog eens in de basis beginnen. Dat was al van 2 september in de match tegen RSC Anderlecht geleden.

De supporters dragen Hairemans nog altijd op handen. "Ik ben een kind aan huis, de fans hebben me graag. Ik ben blij dat zij nog achter mij staan”, begint de middenvelder tegenover Het Laatste Nieuws. “De voorbije maanden waren niet gemakkelijk. Vooral de niet-selectie tegen AA Gent was pijnlijk.”

“'t Is allemaal snel gegaan, hé”, gaat Hairemans verder. “Van iemand die quasi alles speelt, naar bankzitter. (zucht) Dat is zuur. Maar goed, ik blijf werken en ben fit. Ik weet dat de coach betere statistieken verwacht... Maar het is alsof er een vloek op mij rust. Mijn voorzetten worden niet binnengetrapt, iemand anders stampt in de grond en heeft een assist. Tja. Ik kan niet meer doen dan mijn best."

Vertrek?
Hairemans is niet tevreden met zijn rol bij The Great Old. "Ik ben op een leeftijd gekomen - 27 - waarop ik niet meer tevreden ben met een rol als bankzitter. Ik heb al genoeg op de bank gezeten in mijn carrière. Ik wil spelen. Als dat ergens anders is, dan is dat zo. Als dat bij Antwerp kan, des te beter."