'RSC Anderlecht en Standard moeten afrekenen met heel wat concurrentie'

'RSC Anderlecht en Standard moeten afrekenen met heel wat concurrentie'

Gepubliceerd: donderdag 3 januari 2019 om 18:30do 03-01-2019 om 18:30

Laatste update: donderdag 3 januari 2019 om 18:34do 03-01-2019 om 18:34

We naderen het einde van 2018, wat wil zeggen dat er bijna een nieuwe transferperiode aankomt. Heel wat clubs willen zich dan ook gaan versterken in januari. Zo komen RSC Anderlecht en Standard Luik bij één en dezelfde speler uit.

Het doorgaans goed ingelichte L'Equipe meldt dat beide topclubs interesse tonen in Firmin Mubele. De 24-jarige aanvaller komt op dit moment uit voor Toulouse FC. De Congolees kan naar verluidt zowel links, rechts als centraal uit de voeten.

Naast Anderlecht en Standard heeft ook Fortuna Düsseldorf haar pijlen op Mubele. Afgelopen zomer werd de aanvaller nog voor vijf miljoen euro weggehaald bij Stade Rennes, nu kan hij dus de stap zetten naar een nieuwe club.

De statistieken van de Congolees ogen niet bepaald indrukwekkend. Zo kwam hij dit seizoen nog maar aan acht wedstrijden, daarin maakte hij … nul doelpunten.

Update 03/01, 18.30: Mubele zou volgens Footmercato niet alleen op de verlanglijstje van RSC Anderlecht en Standard staan. Het Tukse Bursaspor is volgens de Franse bron het meest concreet voor de aanvaller. Andere clubs gelinkt aan Mubele zijn PSV en Huddersfield. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws