Onbegrip over Anderlecht-aankoop: ''Club Brugge vond zelfs 1,5 miljoen te duur''

Onbegrip over Anderlecht-aankoop: ''Club Brugge vond zelfs 1,5 miljoen te duur''

18-12-2018 09:24
26

Anderlecht legde afgelopen zomer liefst 8 miljoen euro op tafel om de defensie te versterken met Bubacarr Sanneh. De Gambiaan heeft zijn opmerkelijke transfersom nog verre van waar kunnen maken. Club Brugge zag het nooit in Sanneh zitten.

Gilles De Bilde deed een opvallende onthulling in de meest recente uitzending van online talkshow VISTA!. Sanneh werd ook aangeboden bij Club Brugge, maar Blauw-Zwart zei resoluut 'neen'. "Sanneh is bij Club Brugge aangeboden en die hebben afgehaakt omdat ze zelfs 1,5 miljoen euro te duur vonden voor hem. En dan gaat Anderlecht hem kopen voor 8 miljoen...", snapt De Bilde niets van het Brusselse transferbeleid.

Eerder kwam al naar buiten dat de scouts van Racing Genk hem onvoldoende vonden. Anderlecht ging echter mede door de bemoeienis van voorzitter Marc Coucke tot het uiterste om Sanneh binnen te halen. Sinds zijn komst stond Sanneh zeven competitiematchen aan de aftrap, maar de laatste speelminuten in de Jupiler Pro League dateren van 11 november (2-0 winst tegen Gent). Hein Vanhaezebrouck gaf hem Sanneh recent alleen nog in Zagreb (0-0) een basisplek.

Het is afwachten of de opvolger van Vanhaezebrouck opnieuw vertrouwen geeft aan Sanneh. Anders dreigt Sanneh al snel een absolute floptransfer te worden.