'Coucke stuurde Vanhaezebrouck dwingend bericht om Abazaj te gebruiken'

'Coucke stuurde Vanhaezebrouck dwingend bericht om Abazaj te gebruiken'

Gepubliceerd: dinsdag 18 december 2018 om 07:00di 18-12-2018 om 07:00

Tegen Cercle Brugge maakte afgelopen weekend Kristal Abazaj zijn debuut voor RSC Anderlecht. Volgens Het Nieuwsblad was dat geen toeval. De krant stelt dat de ondertussen ontslagen Hein Vanhaezebrouck hem wel moest gebruiken van voorzitter Marc Coucke.

Luc Devroe haalde Anderlecht afgelopen zomer naar het Astridpark. Anderlecht plukte de flankaanvaller bij KF Skënderbeu weg voor zo'n 600.000 euro. Bij de komst van de Albanees, haalde Coucke de loftrompet boven. Toch haalde de flankaanvaller nooit de wedstrijdselectie alvorens zondag.

Volgens Het Nieuwsblad loopt er momenteel een gerucht binnen de kleedkamer van Anderlecht. 'Zo gelooft de groep dat Vanhaezebrouck op Cercle Kristal Abazaj móést selecteren van Coucke. Meer nog, er zou daarover zelfs een dwingend berichtje gestuurd zijn. Hein was het vechten beu en liet de Albanees effectief voor het eerst invallen in Brugge', stelt de krant.

Ontevreden spelersgroep
Het Nieuwsblad denkt dat de invalbeurt van Abazaj een negatief effect had op de spelersgroep. Bepaalde jongens zagen daardoor immers hun kans op spelen slinken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Abazaj goed genoeg voor Anderlecht?

(1347 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws