Genks goudhaantje overtuigt in wedstrijden én op training: 'Beter dan Ndidi'

Genks goudhaantje overtuigt in wedstrijden én op training: 'Beter dan Ndidi'

23-11-2018 23:49
1

De laatste jaren zijn er heel wat straffe spelers gepasseerd bij KRC Genk. Denk maar aan Sergej Milinkovic-Savic, Wilfred Ndidi en Leon Bailey. Wordt Sander Berge de volgende in het rijtje?

Heel wat buitenlandse clubs volgen de Noorse middenvelder al. Zij zijn onder de indruk van Berge. Ploegmaat Sébastien Dewaest is dat ook. "Diegene die mij het meest verbaast is Sander Berge", klinkt het bij RTBF.

Hij vergelijkt hem met een ander (ex-)goudhaantje van Genk. "Ndidi maakte eerder al indruk op mij, maar hij vertrok naar Leicester. Maar Sander is nog een niveautje hoger, ik zag dat meteen als ik hem op training bezig zag. Hij is kalm, krachtig en kan voetballen, alles wat hij doet oogt simpel", zegt de verdediger.

"Niets lijkt hem te deren. Ik ben onlangs een interview gelezen van Kylian Mbappé. Berge doet me aan de Parijzenaar denken door zijn grote maturiteit op zijn jonge leeftijd. Later zien we hem zeker spelen bij de grootste clubs ter wereld", besloot een enthousiaste Dewaest.De laatste jaren zijn er heel wat straffe spelers gepasseerd bij KRC Genk. Denk maar aan Sergej