'Staelens blijft niet lang bij de pakken zitten: Standard-killer is nieuwe club'

'Staelens blijft niet lang bij de pakken zitten: Standard-killer is nieuwe club'

Gepubliceerd: woensdag 21 november 2018 om 15:20wo 21-11-2018 om 15:20

Lorenzo Staelens gaat aan de slag bij Royal Knokke FC. Bij de kustploeg zal de ervaren rot de functie van hoofdtrainer vervullen, nadat hij eerder deze maand op straat gegooid werd door KV Kortrijk.

Knokke noch Staelens heeft het nieuws al officieel aangekondigd, maar volgens Sporza is de overeenkomst wel degelijk in kannen en kruiken. De oud-speler van Club Brugge en RSC Anderlecht moet de ambitieuze club uit de Eerste Amateurklasse dus naar successen leiden. In de bekercampagne liet Knokke al van zich horen: het schakelde Standard Luik uit op Sclessin.

Die zege verdoezelde echter het zwakke parcours dat in de competitie afgelegd werd. Met slechts één zege op twaalf wedstrijden blijven de West-Vlamingen voorlopig ver onder de verwachtingen. Daar betaalde trainer Yves Van Borm op dinsdag al het gelag voor. Staelens zal moeten bewijzen dat hij het wél kan. Bij Kortrijk was hij nog de rechterhand van Glen De Boeck, maar werd hij mee op straat gezet. Leuk: bij Knokke zal Staelens zijn zoon Alessio onder zijn vleugels nemen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws