'Barça is er klaar mee en legt slecht etende, onaangepaste Dembélé ultimatum op'

'Barça is er klaar mee en legt slecht etende, onaangepaste Dembélé ultimatum op'

Gepubliceerd: maandag 19 november 2018 om 12:16ma 19-11-2018 om 12:16

Ousmane Dembélé moet op zijn tellen passen bij FC Barcelona. Als de jonge Fransman niet snel iets verandert aan zijn houding en ongezonde levensstijl, kan hij een toekomst in Camp Nou op z'n buik schrijven. Dat meldt Sport maandag in een groot artikel. 

AS pakte afgelopen zaterdag uit met het nieuws dat de 21-jarige Dembélé vermoedelijk kampt met een gameverslaving. De problemen lijken echter veel groter. Barça heeft ook het nodige aan te merken op de levensstijl en het eetpatroon van de international van Frankrijk. Na anderhalf jaar in Spanje is Dembélé de Spaanse taal bijvoorbeeld nog altijd niet machtig. Daardoor heeft de pijlsnelle aanvaller aanpassingsproblemen. 

Sport schrijft dat landskampioen Barça Dembélé inmiddels een ultimatum heeft opgelegd. Na de huidige interlandperiode moet de oud-speler van Borussia Dortmund en Rennes snel verbetering tonen. Barcelona verwacht dat Dembélé keurig gedrag vertoont, niet meer te laat komt en haast maakt met het leren van de taal.

Geduld is op
Het geduld van trainer Ernesto Valverde is volgens Sport bijna op. Als Dembélé zijn leven niet betert, is de kans groot dat hij in januari verbannen wordt uit de selectie. Engelse media schrijven al weken over een mogelijke wintertransfer naar de Premier League. Liverpool, Chelsea en Tottenham Hotspur zouden interesse hebben in de Fransman. 

In augustus 2017 betaalde Barcelona liefst 105 miljoen euro aan Dortmund voor Dembélé. 

Poll

Moet Barcelona Dembélé deze winter van de hand doen?

(194 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws