'Verslaafde Dembélé maakt het bont, organiseert gameavond en jokt tegen Barcelona'

'Verslaafde Dembélé maakt het bont, organiseert gameavond en jokt tegen Barcelona'

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 23:49za 17-11-2018 om 23:49

De soap rond Ousmane Dembélé gaat maar door. Het schijnt dat de miljoenenaanwinst van FC Barcelona een serieuze gameverslaving heeft. Barcelona zou zich daar ernstige zorgen om maken.

Dat schrijft AS, een krant in Spanje. Dembélé miste vorige week een training bij Barcelona, maar niet omdat hij ziek was. Volgens eerdere berichten uit Spanje belde de Fransman naar de club met de mededeling dat hij ziek was, maar in werkelijkheid zat hij tot in de late uurtjes achter zijn Playstation.

Dembélé had een aantal vrienden uitgenodigd, waarmee hij het de hele avond gezellig had. Er werden tot diep in de nacht spelletjes gespeeld en Dembélé had simpelweg de tijd niet in de gaten. Hij vergat zijn wekker te zetten, waardoor hij zich de volgende dag versliep.

De training van Barcelona begint om 11.00 uur, maar toen lag Dembélé naar verluidt nog in bed. Een medewerker van Barcelona kreeg de aanvaller pas een half uur later te pakken. Dembélé voelde de bui al hangen en claimde dat hij buikpijn had en niet kon komen. Een dokter arriveerde diezelfde dag nog bij zijn huis en koppelde terug dat hij volledig hersteld was. Daardoor wist de club dat Dembélé niet de waarheid sprak.

Barcelona vreest dat Dembélé een gameverslaving heeft. Veel spelers duiken regelmatig nachtclubs in, maar de buitenspeler spendeert zijn tijd aan het spelen van games. Barça constateert dat zijn sportieve prestaties en relatie met zijn teamgenoten op het spel komen te staan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws