Mitrovic probeert panenka, faalt en gaat door het stof: 'Ik ben stom!'

Mitrovic probeert panenka, faalt en gaat door het stof: 'Ik ben stom!'

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 13:49zo 18-11-2018 om 13:49

Aleksandar Mitrovic heeft zich zaterdagavond verontschuldigd voor een pijnlijke misser vanaf elf meter. Tijdens het Nations League-duel met Montenegro probeerde de Servische spits een penalty à la Panenka te benutten. De inzet van Mitrovic, die zich had laten inspireren door Mempis Depay, verdween echter over het doel. 

Servië won de wedstrijd uiteindelijk met 2-1, onder meer dankzij een goal van de spits van Fulham. Toch voelde Mitrovic na afloop van het duel de behoefte om zich te verontschuldigen. "Ik ben stom! Ik zag het Memphis Depay doen en besloot op het laatste moment dat ook maar te proberen."

Mitrovic kan overigens uitstekende cijfers overleggen in de nationale ploeg. De laatste elf interlands van de spits leverden elf treffers op. Servië gaat aan kop in een Nations League-groep met naast Montenegro ook Roemenië en Litouwen. 

Memphis slaagde er vrijdagavond wél in om te scoren met een Panenka-penalty. In de slotseconden van Nederland-Frankrijk (2-0) schoot de vedette van Olympique Lyon raak.  

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws