Martinez ziet Rode Duivel nog uitvallen en roept verrassende vervanger op

Martinez ziet Rode Duivel nog uitvallen en roept verrassende vervanger op

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 21:16vr 16-11-2018 om 21:16

In de wedstrijd tegen Zwitserland zullen de Rode Duivels het al zonder één pion moeten doen. Yannick Carrasco is er niet bij. Hij wordt vervangen door Divock Origi.

Dat deelt de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) mee via de officiële kanalen. Door paspoortproblemen raakte Carrasco niet in België voor de wedstrijd tegen IJsland. Hij zal er ook niet bijzijn tegen de Zwitsers.

Roberto Martinez heeft met Divock Origi al meteen een vervanger opgeroepen. De spits, die dit seizoen niet in actie komt voor Liverpool FC, kan daardoor misschien wat wedstrijdritme opdoen bij de Rode Duivels.

Door het uitvallen van Carrasco lijkt Thorgan Hazard op de linkerflank weer te mogen rekenen op een basisplek. Ook Nacer Chadli is nog een optie op de flank.

Lees meer over:Rode Duivels

Plaats een reactie

vrijdag 16 november 2018 om 21:26
Keuze genoeg is in principe toch om de bank te vullen
Vind ik leuk
JoeCanoe +1223
vrijdag 16 november 2018 om 21:33
Door paspoort probleem niet in België geraakt ... Dat je niet in een vreemd land binnen geraakt dat snap ik. Maar dat je niet in je eigen land binnen geraakt daar geloof ik niets van.

En als er inderdaad iets niet in orde was dan was het wel heel onprofessioneel van hem.

Zou het niet kunnen dat hij niet wou komen. Hij stelt toch al ruime tijd teleur en heeft dus toch al wel wat kritiek moeten slikken.
Vind ik leuk
vrijdag 16 november 2018 om 22:38
Dat ze Benteke nog maar eens meepakken 😁
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws