Opvallend: 'Standard informeert naar vraagprijs van 19-jarige spits'

Opvallend: 'Standard informeert naar vraagprijs van 19-jarige spits'

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 15:33di 13-11-2018 om 15:33

Het loopt nog niet zoals het zou moeten bij Standard en dus wordt er in januari actie verwacht op de transfermarkt. De Griek Argyris Kampetsis zou volgens Griekse bronnen een target zijn. 

To10.gr schrijft dat de Luikenaars interesse hebben in de 19-jarige spits van topclub Panathinaikos. Hoewel er volgens de bron tussen beide clubs nog geen contact is gelegd, zou Standard al wel hebben gesproken met de zaakwaarnemer van Kampetsis om te informeren naar de vraagprijs van de ex-jeugdinternational. Standard zou te horen hebben gekregen dat Kampetsis een transferclausule van één miljoen euro in zijn contract heeft staan.

Panathinaikos zou Kamptetis niet graag zien vertrekken, maar aan de andere kant is het geld vanwege een moeilijke financiële situatie welkom. Een vertrek is dus niet ondenkbaar. Kamptetis speelt overigens pas een jaar voor Panathinaikos, nadat hij bij Borussia Dortmund niet verder geraakte dan het tweede elftal. Hij keerde terug naar zijn vaderland, waar hij voorlopig pas één goal maakte in zeven competitieoptredens.

Hoewel Standard dit seizoen pas 21 goals produceerde, is het opvallend dat de Rouches zoeken naar een nieuwe centrumspits. Michel Preud'homme heeft met Renaud Emond en Orlando Sa al twee opties, terwijl Obbi Oulare ook serieus op de weg terug is. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws