Joker op komst voor Standard, Oularé haalt andermaal uit bij de beloften

Joker op komst voor Standard, Oularé haalt andermaal uit bij de beloften

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 13:47di 13-11-2018 om 13:47

Standard zal komende winter niet op zoek moeten naar een spits. Die heeft het in eigen al rondlopen. Zo mag Obbi Oularé bijna dromen van zijn terugkeer.

De aanvaller ligt al sinds maart van dit jaar in de lappenmand. Zijn terugkeer is echter nakende. Hij maakte zijn comeback al bij de beloften van de Rouches en weet daar te overtuigen. Maandag was hij nog de grote uitblinker met een hattrick in de 6-3 zege tegen Lokeren.

Oulare verhuisde afgelopen zomer naar Standard. De Rouches huren hem tot het einde van het seizoen van het Engelse Watford. Oulare speelde zijn laatste match op het hoogste niveau 11 maart van dit jaar. Als huurling bij Antwerp speelde hij toen op de laatste speeldag van de reguliere competitie op het veld van Anderlecht. Sindsdien ligt hij in de lappenmand.

Standard zou een nieuwe spits wel kunnen gebruiken. Met Orlando Sa en Renaud Emond heeft het al twee goede spitsen rondlopen, maar die laatste lijkt op weg naar Turkije. Zo wordt hij bij Galatasaray genoemd als mogelijke versterking.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws