Standard kan goede lijn niet doortrekken en verliest kostbare punten

Standard kan goede lijn niet doortrekken en verliest kostbare punten

Gepubliceerd: zaterdag 20 oktober 2018 om 19:45za 20-10-2018 om 19:45

Standard heeft niet de volle buit kunnen pakken bij rode lantaarn Moeskroen. Na een teleurstellende partij bleef het bij een brilscore.

Na een zege tegen Club Brugge leek Standard vertrokken, maar op Le Canonnier tapten de Luikenaars uit een ander vaatje. Het was zelfs de thuisploeg die voor het weinige doelgevaar zorgde. Pierrot miste een enorme kans en ook Amallah kwam niet tot scoren. Aan de overkant was er enkel een doelkans voor Emond, die doelman Butez op zijn weg vond.

Na de pauze was er meteen een open kans voor Standard. Marin kon aanleggen, maar trapte te centraal op Butez. Even later was het Carcela die net naast krulde. Standard drukte door, maar kreeg vooral ook hulp van Butez. Die ging tot drie keer toe in de fout, maar Standard kon geen enkele keer profiteren. Op het uur kreeg Standard ook geen penalty voor een fout van Butez op Emond. Het bleef uiteindelijk 0-0, een uitslag waar geen van beide clubs iets aan heeft.

Standard komt nu voorlopig op plaats vier, maar Antwerp moet nog spelen. Moeskroen komt naast Lokeren en Zulte Waregem. Met 5 op 33 kunnen ze echter onmogelijk tevreden zijn.

Plaats een reactie

fsd +61
zaterdag 20 oktober 2018 om 20:02
komaan sd,waar blijf je met je commentaar????
of reageer je alleen tegen anderlecht???
Vind ik leuk
hoekschop +4391
zaterdag 20 oktober 2018 om 20:32
Wat een kern! Jammer van hun mentaliteit.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws