Reden ontslag bij Anderlecht verklaard? 'Contact met Veljkovic en Van Holsbeeck'

  Reden ontslag bij Anderlecht verklaard? 'Contact met Veljkovic en Van Holsbeeck'

  zaterdag 20 oktober 2018 om 11:27

  Katharine Viaene werkt niet langer meer voor RSC Anderlecht. Jarenlang was ze de secretaresse van Herman Van Holsbeeck. Bij La Nouvelle Gazette denken ze de reden te weten van het ontslag van Viaene.

  Onlangs werd Viaene verhoord in de zaak Propere Handen. Vijf dagen later kreeg ze haar C4 van Marc Coucke. In de krant reageert ze op haar ontslag. "In 23 jaar tijd heb ik nooit met de pers gesproken en ik zal ook nu niet reageren." Op de vraag of beide zaken met elkaar te maken hebben, antwoordde ze ontkennend.

  Bij La Nouvelle Gazette denken ze daar anders over. 'Volgens onze bronnen zijn de twee zaken wel met elkaar te rijmen. Coucke had bij zijn aanstellingen verkondigd dat hij geen compromis zou sluiten met een mollen. Hij nam het Viaene kwalijk dat ze contact had met Dejan Veljkovic. De contacten die ze nog had met Van Holsbeeck worden haar ook niet in dank afgenomen.'

  Plaats een reactie

  freeman +11548
  zaterdag 20 oktober 2018 om 11:47
  Coucke nu ook al een volleerde ...... mollenvanger ?
  Vind ik leuk
  Goegebuer +1232
  zaterdag 20 oktober 2018 om 12:14
  Triest dat hy het haar kwalijk neemt dat ze contact bleef houden met Van Holsbeek. Is toch normaal als je zoveel jaren hebt samengewerkt??
  Vind ik leuk
  hoekschop +2619
  zaterdag 20 oktober 2018 om 15:54
  Niet meer dan normaal. Van Holsbeek eist 1,8 miljoen van Anderlecht. Coucke haalt zwaarwichtige redenen aan voor zijn ontslag. Dan moet je je verstand gebruiken. En waarom moet een secretaresse contact hebben met Veljkovic? Weg ermee, en snel.
  Vind ik leuk
  Heppen1J +100
  zaterdag 20 oktober 2018 om 14:08
  daar zit meer achter dat.ge denkt
  hij blijft perfect op de hoogte
  Den herman opkrassen en wegwezen

  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws